Få ting betyder så meget for os som at vores hvalpe får en god og kærlig familie, som sætter hundens livskvalitet i samme højde som resten af familien

Divine Lovelings Devi Lakshmi

 

Alle hvalpene tabte trækkelegen, undtagen Devi, hende var der hiv i

 

Devi, rosinen i pølseenden. Den største fødselsvægt i kuldet. 210 g vejede hun og stærk som en okse. Fra start har hun været selvstændig, blid og med et stærkt sind. Og det får hun da også brug for :-D Hun bor nemlig hos Louises forældre. Louise er "mor" til Lya Of Nox (fra Vanillas kuld) og de er tit sammen. Vist nok næsten dagligt og de bonner virkelig godt hører jeg fra Fynsland.

Nu udvokset vejer "tøsen" 3800 g! Perfekt!

 

De træner sit og dæk og nårh ja visse ting kunne hun jo allerede, men hun er en ivrig elev. Nu også en veltrænet præ-agilityhund. Stoltheden vil ingen ende tage.

Hun har allerede masser af hundevenner. Sover i midten i sengen og bliver formodentig passet som en prinsesse ♥

Det er da også ganske passende. Louise fortæller hendes forældre bare stråler af glæde. Efter et par ubehagelige hundehistorier er det dem sandelig også velforundt med en sund stærk, social og glad hvalp.
 

Besked fra tante Louise:Tro det eller ej men der findes en pige, der er lige så sej som Lya. Devi har været på tur med store hunde i dag og var bare nysgerrig og glad hun æder fortsat, hun er slet ikke så kræsen og småtspisende som Lya hende og Lya er også bare blevet pot og pande skønt og stolte er vi.

HVOR BOR DE NU?

Divine Lovelings Teal'c Of Chulak

 

Alle hvalpene fik kyllingevinger, undtagen Jeffi, han fik spagetti

 

Jeffi fik pludselig en omtumlet tid. Hans menneskemor blev syg, kom på hospice. Naboen passede ham. Hvor længe ved vi ikke. Kun at jeg pludselig havde meget kort tid at finde et hjem til ham i. Stinne, en bekendt med en masse dyr og børn, ville godt være plejemor til vi fandt det helt rigtige hjem. Efter en del benarbejde lykkedes det :-). Vi havde været en tur omkring Møn for at tilse Jeffi, groome ham, vaske ham og få et indtryk af ham. Allerede efter få uger faldt stressniveauet drastisk og da Birgith og Frode blev "tagget" i en fb-opslag af en veninde, lige sikrede sig, at jeg ikke var hundehandler :-D - for kan man nærmest forære en hund væk med dkk -tavle? -, så blev der "handlet. Birgith og Frode er gamle opdrættere i dkk, har altid råfodret sine hunde og er pensioneret. What's not to like? De faldt pladask for ham og han også for dem. 

Han befinder sig godt, charmerer sig ind hos Gud og hver mand. Vi er sikre på han får det dejligt. 

Mange har fulgt med i denne smukke phalenes skæbne og stor er glæden alle vegne fra, at han har fundet sit hjem.

Divine Lovelings CHIVAS REGAL

 

Nu ved vi hvorfor så mange skulle charmeres af Chivas og så alligevel ikke tog skridtet til at få ham hjem hos sig. Han ventede simpelthen på sine forældre.

Kirsten Eva og Christian ville egentlig have sig en tæve og var interesseret i Sienna. Allerede da de trådte ind af døren første gang, var Chivas lynhurtig til at møve sig ind og ville på arm, hvor han sukkende lukkede øjnene i ren bliss. Da Kirsten Eva og Christian kom næste dag var der stor gensynsglæde fra Chivas og de var faktisk solgt til stanglakrids :-). Nu bor Chivas så i Billund hos familien Thomsen og et par geder, 1 hk legeplads samt et par katte.

Allerede første aften måtte han lige lade kattene vide, hvem der bestemmer (nemlig ham hehe) og den gamle hundekurv fra tidligere hund skulle lige have et markeringsstrint. Så føler man sig hjemme ;-) Vi ønsker ham al held og glæde og ønsker ham et langt lykkeligt liv. Vi er sikre på han vil gøre jer lykkelige og berige jeres liv som han har beriget vores i den tid, han har boet her

Divine Lovelings MACALLAN SIENNA

 

Den lille smukke kælesyge Sienna er flyttet til Hundested til Titi og Martin. De har haft papillon i 14 år, så de kender racen. :-) 

Det var vist kærlighed ved første blik. Sienna der jo ellers har været eller er en smule reserveret - eller var det blot morsyg -  lagde sig på skødet mellem sine to nye mennesker og lod sig nusse.

Og Sienna var dog også helt upåvirket af biltur og nye hovedpuder ;-).  

Mor Oma bor jo lige en nærheden, så det kan være, de mødes en dag.

Det forlyder at hun allerede har fået en hundeven og sandelig også er kommet i løbetid, kun 7 mdr. gammel. Dvs. hun ikke vokser mere. En bette ski - det er hun jo, men sikke en bette ski :-).

Vi ønsker Sienna et fantastisk liv i Hundested.

Divine Lovelings OMA DESALA

 

Så kom Oma endelig hjem til sin soul-mate-mor. Oma elsker bare Hanne - ganske simpelt og det er gengældt. 

Selv med en stor grund nu og mulighed for at løbe ud og ind som det passer hundene, så fandt Oma det sværere og sværere at være i flokken. Hun havde det bedst, når hun kunne blive på førstesalen for sig selv eller i armen på os. Det nærmede sig næsten en depression og var virkelig synd. Hanne havde overvejet det i - ja faktisk et par år - og det var sidste udkald, for Oma havde det ikke så godt i stor flok. Jaya derimod elsker hun og omvendt. Så Hannes hjerte smeltede og hun sagde ja tak til at tage sig af Oma til hendes sidste dage.

Oma er flyttet tilbage til Tikøb/Nordsjælland og har det fantastisk. 

Lev vel lille sarte rose, du har været så elsket her <3 

 

Divine Lovelings PLUTO

 

Pluto - muto. Den sødeste lille fyr. Ikke at han var lille fra fødsel, men hvor de 3 tøser åd sig runde, så tog han den med ro og de stak mere og mere af fra ham. En fin blid kælepot. 

Pluto fik sig en dum parasitinfektion som lille, men kom sig over den uden men. Det var heldigvis ikke en af de slemme og ikke en, vi kunne gardere os mod. Men vi blev da noget forskrækket.

 

Jeg tror hans nye far og mor var ret glad for det :-) Det var virkelig et match in heaven.

Pluto har udvist landsholdsevner inden for bold-og flaskedribling. Vi følger ham tæt og ser hvad det udvikler sig til ;-) 

Pluto er en lille fyr stadig og er stadig lidt fræk, men det skal man være som hvalp. 

 

Vi ønsker ham et dejligt lykkeligt liv med sin nye familie i Høje Tåstrup.

Divine Lovelings BUDDHI LAKSHMI

 

Alle hvalpene lagde sig til at sove undtagen Buddhi, hende var der krudt i

 

Helt vidunderlige lille Buddhi med de store dragende øjne bor nu i Vanløse hos Stine,  der også er en ivrig hesteinteresseret- og rider vist nok på konkurrenceplan også.Buddhi er tit med hestene og er slet ikke skræmt af dem.

Den lille smuksak er oppe på 2.5 kg ca. Stadig fremme i skoene og spadserer i Vanløse gader og skaber opmærksomhed om sin person.

 

Og så er Buddhi startet til agility og er temmelig begejstret for det. Kr.himmelfartsdag skal hun til bakkeskue, hvor Stine håber hun bliver stående på bordet. Indtil videre har hun rullet om på ryggen og vil kløs på maven :-D

 

Og rosende ord fra Stine vedr. hendes socialisering herfra. Vi takker :-)

1/10

Divine Lovelings LYA OF NOX - død

 

Alle hvalpene tog sig en lur efter turen, undtagen Lya, hun snuppede en bajer

 

Helt specielt til Louise ;-)

Alle hvalpene dejsede om i kurven, undtagen Lya, hun sov på rya

Med stor sorg modtog vi meddelse om at Lya skulle aflives. Hun havde pådraget sig en skade i skulderen, som viste sig at være en skade, som der ikke er succes på at operere. Vores tanker går til Louise, der elskede Lya over alt og som vi ved er knust over dette uheld.

Dejlige dejlige Lya er nu flyttet til Odense og endda på samme vej, som nogle af vores venner, så mon ikke et besøg falder helt naturligt, når vi er på de kanter? :-)
Lya skal bo hos Louise, der tidligere har trænet agility og lydighed og det er da også hendes planer med Lya, der tidligt debuterede på agilityvippen.

 

Lya var den sidste, der forlod reden og har charmeret sig ind på mig med morgekys, kram og roterende hale. Hun er blevet godt rustet i al fald, til at møde livet, mennesker og har en tillid til omverdenen uden lige.

Louise og Lya træner agiltiy med flid og iver. De er så dygtige og det skal være glædeligt at følge dem til stævnerne. 
Lya er glad, fræk, hopper vistnok på bordene og er en hund med ordenssans. Således har forskellige legetøj forskellige kurve de skal ligge i. Lægger Louise dem forkert, så rykker Lya rundt på dem.
Vi har mødt Lya flere gange og der er stor gensynsglæde. det er virkelig en dejlig tøs Vanilla og Pelle fik mixet der.

 

Her kan ses en video med Lya og Loise, der træner agility >

Morpheus og Neo

 

Alle hvalpene kørte bil, undtagen Morpheus, han tog en bybus

 

To fantastiske hanner, der begge bor i Sverige. De har udviklet sig til at blive et par "flotte fyre" og jeg tror såmænd også de bliver godt feteret på den anden side af sundet. 

Både Morpheus og Neo bliver råfodret fortsat og det forlyder de er vældig glade for det. De boltrer sig i den svenske natur og smager både hareører og vilde klove.

Neo smeltede alle med sine blide øjne og Morpheus lavede sjove klovnekunster, der fik os til at le. To brødre, der var tæt knyttet fra starten. Det glæder os, de fik samme hjem.

 

Morpheus og Neo erfarede vi måtte desværre flytte fra deres hjem til et nyt hjem, som desværre også måtte af med dem efter kort tid. De bor stadig i Sverige. Hvis vi havde haft pladsen, så havde jeg taget dem hjem og fundet et blivende hjem til dem. Det er altid meget bedrøveligt. Vi sender vores bedste ønsker for dem for et godt langt hundeliv i selskab med hinanden

Nezza & Arka

 

Lille smukke Nezza. Hun bor samme med Adam (papillon) i Sønderjylland, sammen med Per og Else og nu alle kaninerne og indimellem børnebørnene. Nezza var den største tæve i kuldet, men det fortsatte ikke. I dag kun knap 2 kg men til gengæld temmelig meget sprælsk og aktiv. Jeg fornemmer hun holder huset i gang derovre i det jydske ;-) Jeg hører ofte, at hun er meget elsket og at de mener hun er den smukkeste hund i verden. Nezza og Trinity har mødtes ved flere lejligheder og der er stor gensynsglæde blandt kuldsøstrene. Tilsammen udgør de kvarterets skræk!

 

Nezza råfodres til vores store glæde også forsat og trivedes på det. Adam er siden hen død af sygdom og Per og Else blev forelsket i Divine Lovelings Arka Ganapathi fra Pippis sidste kuld. Han bor også nu i det jydske og hygger sig med hønsene.

Sati

Sati, lille Sati. Den absolut mindste vi har sendt ud af huset. 1.5 kg vejer hun ca. nu! Sati bor hos et ungt par i Odense med Magnus og nu også en lillebror og sandelig også en hundesøster, der ikke er herfra.

 

Sati glemmer vi nok aldrig. Hun var den, der satte spræl i hele huset. Drillede alle og var lille nok til at løbe fra alle og gemme sig steder ingen andre kunne komme til. Hun trak dem alle i halen og spænede derefter fra dem og trak så en ny i halen i flugten. Det skal ikke være en hemmelighed, at da hun flyttede, sov alle de resterende hunde i 12 timer i træk. Hehe. En lille overmådepelset charmør, der også fortsat er på og trivedes på råfodring.

 

Hun har gjort sig uundværlig fortæller Christel. En vidunderlig lille kærlig hund med en personlighed som en dinosaur.

Divine Lovelings CASSIOPEIA

 

Den lille prinsesse diva Cassiopeia med den fjollede hale. Så super smuk og helt bedårende. Camilla faldt pladask for hende og omvendt. 

Der var virkelig gang i de små ben på Ahorn Alle. Hun kunne nå under alle skænke, sofaer og gøede i iver. Især hende og Vanilla fjollede rundt. 

Nu bor hun sammen med en anden hund, en cocker spaniel og det går rigtig fint. 

Vi ønsker den smukke Cassiopeia og Camilla et vidunderligt langt liv sammen.

 

 

Divine Lovelings JAYA LAKSHMI

 

Alle hvalpene gøede af naboen, undtagen Jaya, hun råbte "heya"

 

Vores lille mirakel. Smukke, livsglade Jaya som allerede tidligt fik adressemærkaten i nakken "kan med glæde bo hos en børnefamilie" er flyttet til en børnefamilie. Krudt i rumpen, intensitet og overdreven umådeholden livsglæde - det er Jaya. En af de hvalpe, der kryber under huden på en. Hun nyder at blive krammet, båret på skuldren som en anden baby og gø'r af glæde, når hun kan få lov. Men også hende, der var først med at balancere på balancebrættet - bare sådan for sjov.

Hun er superdygtig til basislydighed især og vistnok indlært med hjælp fra Frej. Jeg følger hende, da vi bor tæt ved hinanden og livsglæden sprudler endnu :-) og de elsker hende grænseløst, mener bestemt det er den sødeste og smukkeste hund i verden.

Jaya har en ting med tæer og strømper. Hun napper børnene i tæerne, når de står op om morgenen fx. og trækker Frejs strømper af, men det er ved at komme under "kontrol" ;-)

 

"... Men hold da op hvor bliver hun glad når man så kommer hjem igen. Og det er lige meget om det bare er mig der har kørt Frej i skole og handlet, alt sammen på max. 1/2 time eller vi har "snydt" hende og to af os har været væk i 2 timer. Hele den lille krop kommer hoppende og dansende og hun kan slet ikke stoppe igen før vi har været nede på alle 4 og fået slik som hun er så gavmild med...". 

Velkommen til Divine Lovelings

hvor hunde og mennesker er ligeværdige

Idé og design - all rigths reserved - copyright

Vimala & Gert  •  81 14 02 22 • 5600 Faaborg