HUNHUND VENUS

Venus der bad om lov til at blive her og så blev det sådan. :-) 

Allerede da hun var få uger gammel, "stak" hun og hendes søster Supernova af fra de andre to, sådan vækstmæssigt. Ikke kun voksede kroppen, men de var begge utroligt fremmelige.

Hun er sin far op af dage. Har de samme sjove ting hun gør. Samme adfærd, desværre også med at gø. Hendes rollemodel var og er helt klart Bala.

Hun er "the embodyment" af den første linje af arbejdspapilloner. Altså hun er "avlet" med henblik på at fremme agility-generne. Naturligvis er der ikke et gen, der hedder agilitygenet :-), men hvis du vil give dig tid til at læse på denne hjemmeside om "hunde og følelser", så vil det give mening for dig.

'Indtil videre ser det ud til at have virket. Venus er hyper, hun er hurtig, hun er adræt, hun er langbenet. Venus måler ca. 29 cm over skuldrene. En professionel måling er nok at foretrække.

Og hun er vild med agility. Hyler og klynker, når hun ved vi skal træne. Hun er hurtig og tænder på det og tænder også på legetøj. Qua sin fart og hyper, så er vi ikke kommet langt med feltforhindringerne. Tøsen er komplet frygtløs, så vi skal være to :-D når vi træner dette.

Hendes sind er kærligt, aktivt. Hun er fræk, skøn, lærenem og en puttefis. Hun elsker Ila og hun hende. De er som søstre.

Og hun er mors dengsetøs ;-)

Divine Lovelings Venus

Resultater

Ingen endnu - løber agility