HUNHUND VANILLA

INTENS!  - er det helt rigtige ord at bruge om Vanilla
Hun er tillidsfuld og faktisk ikke bange for noget, men er reserveret ved fremmede hunde.

Når hun er ivrig ryster hun af spænding. Når hun venter på mad piver, klynker og skriger hun, løfter skiftevis forbenene og dirrer af spænding. Når hun slår sig, har ondt, ved hele huset det! Når vi træner er hun så opmærksom, så intens opmærksom i nuét.  Når et blad pulser over vejen, et snefug falder foran hende, hopper hun frem, ivrig efter at undersøge. Alt opleves intenst og med den største livsglæde.

 

Vanilla elsker sin far. Jeg kan da gå an :-) men det er hendes far, der er no.1.  Hun er vores lille "hjertebarn" ♥ 

 

Grundet en akut opstået livmoderbetændelse efter en vellykket parring, der skulle have givet hende det andet og sidste kuld, så er hun naturligvis blevet pensioneret, da livmoderen ikke længere er at finde i lille Vanillas mave.

Desværre har hun fået en voldsom besværlig pels, der laver filttotter hver dag og er nu en trimmet papillon.

Lige efter Pippis død overraskede hun os med sin rummelighed og overblik. Gert og jeg græd en del de første 8-10 dage og når vi pludselig brød i gråd fx. i sofaen, så kom Vanilla løbende med voldsom fart, som gjaldt det liv eller død, forcerede flere hunde og puder, ben og arme og landede med sin tunge på vores kinder, hvor hun slikkede tårerne væk. <3 . Gandalf vaskede hun ører på og nussede. Hvalpene tog hun lige tjansen med at være babysitter for, og var lidt pauseklovn med legetøj i munden og gjorde sjove dansebevægelser. Og så "duttede" hun alle omkring sig. (En kærlig accepterende gestus, hunde gør).

Efter sin hysterectomi er hun bare fjolleVanilla. Hun er ret glad for at lege med Venus og Ila. Venus kan klare mosten og Ila har hun tilrette trækkelegen til.

Gert har trænet agility med hende det sidste års tid og det er hun lalleglad for.

"Divine Lovelings" Vanilla

Resultater

Velkommen til Divine Lovelings

hvor hunde og mennesker er ligeværdige

Idé og design - all rigths reserved - copyright

Vimala & Gert  •  48 14 02 22 • 5600 Faaborg