Rabies

Vær opmærksom på, hvis du skal udenlands med hunden, for da skal den, afhængig af hvilket land, have forskellige vaccinationer, der ikke må være x-antal uger eller måneder gammel.

Ofte er det rabiesvaccinen der er et krav. Nobivac lancerede en rabiesvaccine i november 2011, ansøgte godkendelse (hos lægemiddelsstyrelsen) om vaccinens varighed udfra deres test af produktet på x-antal hunde. Således vil man se, at i deres produktbeskrivelse skal hunden vaccineres som 12 ugers hvalp og herefter hvert 3. år for at sikre "holdbarhed". 
Rabisin skriver i deres produktbeskrivelse, at hunden skal revaccineres efter 1 år, såfremt den vaccineres første gang når den er under 1 år og herefter hvert 3. år.
Efter henvendelse fra vores dyrlæge til Rabisin, fortæller de, at Rabisin-vaccinen er "holdbar" med samme intervaller som Nobivac - de har blot valgt ikke at opdatere produktbeskrivelsen! - Dette har jeg naturligvis på skrift.

Ormekur gives kun af dyrlægen og gives når hvalpen er lille og så iøvrigt kun ved symptomer på orm. Den tidligere årlige ormepille er frafaldet. (kilde: Dyrlægen).Der er meget at læse og sætte sig ind i og det er ikke alle hundeejere, der fatter interesse for eller ved hvor de skal starte. Vi mener, at som opdrættere er det vores pligt, at sætte os ind i al tilgængelig materiale og rådgive os med - ikke kun den lokale dyrlæge, men med fagpersoner af forskellig art. 

Velkommen til Divine Lovelings

hvor hunde og mennesker er ligeværdige

Idé og design - all rigths reserved - copyright

Vimala & Gert  •  81 14 02 22 • 5600 Faaborg