Yes! Bala no 1 BHK og BIM og hermed er Divine Lovelings Bala Ganapathi DKCH. YES YES YES.
Dommer Poul Stanton: "a little big, very good balance, excellent head shape, good ears, excellent muzzle, eyes a little light, excellent neck and top line, very good body and fore chest, excellent front legs, tail a little tight on back, good harmony in angulations, good coat quality, excellent fringes, excellent side movement, very good style"

Bala blev også Københavnsvinder KBHV

Gandalf den gamle knark løb også af med et VET-CERT og er nu blevet DKVECH og blev også KBHVEV. Det er Gert der "handler" Gandalf og jeg må sige, de to oldboys gør det godt.

Ballerup 23.9.2018

Gert var afsted med begge "drenge". Jeg blev hjemme denne gang. Han gjorde det godt. Bala no 1 BHK og BIM og så fik vi oplevet at give certet videre. Som Gert sagde, han ville godt have undt mig det, da jeg har kæmpet sådan for at få Bala "i gear". 

Han gjorde det godt.

Ringsted 6.10.18

Vester H. 14.7.18

FANTASTISK. Divine Lovelings Bala Ganapathi fik i udstilling 1: CERT, BIK (bedst i køn), BIR (bedst i racen), BIS (bedst i show). Han præsenterede sig rigtig fint med glimt i øjet.

Udstilling 2: Excellent med CK, nr. 2 i BIK med en RCERT

 

Goe gamle Gandalf var med i veteranklassen og fik sig et veteran CERT.


Skønne Ila har saxet de nederste ørefrynser, så vi må vente til de vokser ud igen.

Fredericia 2018

Bala blev udstillet i Fredericia 2018 og fik en flot 1.plads i åben klassen med Excellent med CK.  Vi er superglade for alle hans Excellenter med CK, meeeen ville virkelig gerne have et CERT efterhånden. Vi napser 2018 med og hvis ikke der tilfalder ham et CERT, så er festen slut for ham. Pt. har han 13 udstillinger, 12 excellent hvoraf 9 er med CK. 6 placeringer som nr. 1 i sin klasse. Af de 6 vinderplaceringer i klassen er han blevet nr. 4, 4 x og nr. 3, 2 x i BHK-runden.

Ila var i dag med til miljøtræning.

Vester Hæsinge, juli 2017

WOW - just WOW.

Til denne udstilling deltog Bala Ganapathi og Caol Ila. Lørdag var dommer Hanne Laine Jensen og Søndag var racepecialist Jerry Munrove.

Ila har været til ringtræning 2 x, så vi er jo ikke ligefrem trænede og jeg var da lidt usikker på hendes performance. Lørdagsudstillingen som foregik udendørs klarede hun sig rigtig godt. Hun fik en Exellent med CK og blev nr. 2. Bala fik også Exellent med CK. Bala er lige til den høje "side", 28 cm og Ila til den lave "side", 25 cm. Dommeren var til typerne i mellemstørrelse og da det afgørende punkt er dommerens type/smag ... well, vi må ha en mellemhund med også :-D.  Bala var iøvrigt pain in the butt. Ila dufter åbenbart lækkert, her 1,5-2 mdr. efter løb og han er "skudt" i hende.

Søndag bød på regnvejr så udstillingen blev sendt indenfor i meget lille ring- en bette gym-hal. Bala fik en flot Exellent og var bare bims, da Ila sad i buret og pev efter mig.
Jeg var pænt nervørs for Ila's reaktion på den lille hal, larmen og de knirkende gulvbrædder. Men F... hun klarede det flot. Hvor hun dagen før følte sig intimideret af hunden bag sig - i ringrunden - var hun upåvirket nu og gik som en drøm. Lidt utryg på bordet. Sprællede og strittede imod, da dommeren ville beføle hende. Jeg fik hende dog beroliget, så han kunne mærke færdigt. Vi fik dog en Exellent - ok så. Men da alle 3 i junior var vurderet - hov så fik hun lige med CK og blev nr. 1 og fik så papillon-phaleneklubbens juniorcertifikat. Bom bom. Vi skulle så ind og gå igen med alle tæver, åben klasse, mellem klasse, champion klasse. F.. om ikke tøsen går hen og bliver nr. 1 og bliver bedste tæve i racen på dagen !!! Og så fik vi vores første CERT. Kun 9,5 md.! Hun bliver BIM og det var helt fortjent. Hun var godt nok træt til sidst, så den flotte han, der blev BIS var helt fortjent.  WOW jeg er så stolt af hendes ro og performance.

Roskilde 1. 9.18

Helt fantastisk igen. Divine Lovelings Bala Ganapathi løb af med sejren. Bedste han BHK, bedst i racen BIR og BIS - bedst in show. Super flot kritik af dommer  Saija Juutilainen, FIN

Sakset fra dommerkritikken: 

"“4 years, beautiful male, with lovely typical attitude, nicely bodied, correct bone and feet, nice angulation, in beautiful muscle condition, correct arched of neck and tail, nice headtype, strong bite, beautifull eyes and well set ears, lovely coat and condition and beautifull colour, moves very well, beautiful silhuet very nice arch of neck and tail and moves very well, high quality male”

Så nu er DKCH indenfor rækkevidde :-)

Gandalf var også med og fik sandelig et veterancert, så nu mangler han også kun 1 for at blive veteran champ. Han fik sit første club-vet-cert.

Blev bedste veteranhan ud af 4 og blev nr. to af bedste veteran (han og tæve dyster). 

udstilling-Roskilde_18_Bala-bir.jpg
udstilling_roskilde_18_bala-cert.jpg
udstilling-roskilde18_bala-BIR.jpg

Udpluk- Ila

"11 mdr. feminin elegant tik med fine proportioner, mycket vackert feminint hoved og udtryk, store fine velplaceret øre med bra frynser, vackert øjne, bra næseparti og bid, bra hals og overlinie bra svans, gode vinkler, rør sig elegant, udmærket pelskvalitet, venligt temperament"

"nice size, lovely head, nice dark roundish eye, nice ears, nice set. lovely frenched, very impressive teeth, nice neck, very well developed body, good topline, a Little low tailset but carried well, shoulder ok, upperarm needs more angulation showing under movement, lovely coat, nice bone, gracious but solid, lovely feet, needs to be calm in temperament, be aware of her quality"

Og så den fra racespecialisten: :-)

"very pretty nicely sized bitch at her first show, a little uncertain, on the table but settled enough. she has good topline, elegance neck, and a attraktive head, with wellfranged ears, and good dark eye, defined stop and correct bite, she is more confidence on the floor and give a good account on the move.coat is of pleasing texture and comming in nicely for her age"

Vi er uden tvivl stolte af hende og planlægger af lave nye små Ilinger til næste år :-).

Ballerup september 2016

Det ses vist tydeligt, at vi ikke render udstillingerne på dørene. Vi synes det er ravende dyrt, så det bliver til knap så mange. Jeg er heller ikke den bedste udstillingshandler - det er indrømmet. Jeg har lavet mange sjove stunts i ringen :-D til stor moro for min mand mf.
Bala klarede sig dog fantastisk til denne udstilling. Det er en kææææmpe hal. Der kunne snilt være 2-4 ag-baner derinde. Der er meget støj, mange hunde, mange dufte og for mange hunde et helt nyt underligt underlag - kunstgræs. Her har Bala en lille fordel. Det han nemlig vant til fra indendørstræningerne til AG. 
Det var hans debut i åben klasse nu har har passeret sine 2 år. At se ud fra videoen Gert tog, så brillerer vi ikke i runderingen/handlingen. Vi er ganske enkelt utrænede og jeg har ikke prioriteret ringtræning. Alligevel vandt Bala åben klasse og fik Exellent med CK. Damn, jeg er stolt af "drengen". Hans gener er jo som de er, men han gjorde det godt trods alt. Er en glad gut, spræller lidt i linen bevares :-) Men glad og stolt. Og vi skulle videre i klasse om bedste han. Her var jeg næsten klar over et mirakel skulle trække ham op i geleddet ;) - Kun champs var at finde i ringen. Og de stryger hen over gulvet med hovedet højt og stolt svævende. Der må vi gå i træningslejr for at deltage i "kampen". 


Denne dag var der den herligeste ringsekretær med en smittende livsglad humør - herligt. Dommeren synes jeg særlig godt om. Han var grundig, han beksrev objektivt sine fund på hunden og tilføjede så egen mening og smag, der så var udslagsgivende for hundens placering (hvis vel at mærke de grundlæggende ting, var i orden). Dette er en rød tråd gennem alle hans kritikker for denne dag. - Me like!

Nedenfor video fra åben klasse.

BALA - Roskilde april 2016

 

Hvad han ikke kunne i går (til stævne i VEH) kompenserede han for i dag.

Nr. 1 i mellemklassen, Exellent med CK . Super flot når man stort set ikke har trænet ringtræning 😀😁

 

"Velproportioneret han, fortrinlig type, velbårne ører, korrekt bid, harmonisk velvinklet for og bag, stabil topline, normal udviklet krop for alderen, korrekt haleansætning, sundt bevægelsesmønster, prima rejsning, afbalanceret temperament"

Udstilling med Trinity 2014

 

Sikke en start vi fik. Jeg havde set forkert på tiden og var EN HEL TIME senere på den! Herudover var der kø på motorvejen og 3 x vejarbejde. Gosh. Bad en ven til udstillingen lave en scene, så tiden kunne trækkes lidt :-D men den var hun ikke helt med på haha. Nå men heldigvis var der god tid til både forberedelse af hund og mig. 


Det gik forholdsvis godt. Trinity fik endnu en Exellent og blev nr. 2 i åben klasse. Hun fører sig frem og nyder det faktisk. 

PIPPI 2013

 

Pippi havde en ok dag. Hun gik ikke helt sit bedste, men ikke desto mindre var vi ude i hele 4 ring-runder før dommeren besluttede sig. Hun blev nr. 3 bedst og set i forhold til konkurrencen, så er det såmænd ganske fint. Pippi fik Exellent med CK.

 

Som det ses, er billederne ikke de bedste i denne omgang og desværre ingen billeder fra runderne :-( 

PIPPI 2014

 

Pippi havde en god dag. Hun gik super godt og blev nr. 1 i sin klasse. Exellent med CK. Blev nr. 2 i BTK (bedst i køn, alle klasser) og fik et CACIB samt reserve CERTIFICAT. 

 

Værre gik det med fruen. Først bumbede jeg ind i dommeren. Så glemte jeg kritikken og strøg ud af ringen med Gert vantro i blikket, der troede Pippi var disset. Så røg brochen af - der skulle holde blusen lidt sammen. Diskret fik jeg nævnt det for ringsekretæren, da klassen var færdig, som til gengæld højt bad alle kigge efter en broche, da der er nål i, og jeg var naturligvis ikke interesseret i at en hunde skulle træde på den.

 

Trinity besluttede sig for en "reverse sneezing" midt i rundturen, så bestemt ikke nogen god fremvisning af hende den dag.

Se det er jo noget helt andet. Godt nok var Pippi lige lovlig markerende - dvs. hun stoppede op mange gange og skulle markere sig. Pippi går mens hun tisser, så det ser meget mærkværdigt ud. Men hun kan godt lide at udstille og vise sig frem. Dog er blæsevejr aldrig et hit. Ørerne når desværre aldrig deres flotte status, da hun ikke er helt tryg ved det. 

Pippi fik en excellent og blev nr. 3 i sin gruppe.

Show More
Show More
Show More
Show More
Show More

Udstilling i MalmöSKK-udstilling 24.3

 

Pippi og Gandalf blev udstillet i åben klasse. Der var tilmeldt 3921 hunde på to udstillingsdage hvoraf halvdelen kom om søndagen. Der var tilmeldt over 70 papilloner, så pænt stor konkurrence.Både Gandalf og Pippi fik Exellent og udelukkende flotte rosende ord i deres dommerkritik, som vi er stolte af.

Show More

1/4

​​Udstilling i Ringsted​
26.1.2013 Papillon-Phaleneklubben​

Show More

Velkommen til Divine Lovelings

hvor hunde og mennesker er ligeværdige

Idé og design - all rigths reserved - copyright

Vimala & Gert  •  81 14 02 22 • 5600 Faaborg