wgert_bala2.jpg

Ringsted 6.10.2018

Oktober 6. 2018

Gert var afsted med begge "drenge". Jeg blev hjemme denne gang.

Han gjorde det godt.

 

Bala no 1 BHK og BIM og så fik vi oplevet at give certet videre. Som Gert sagde, han ville godt have undt mig det, da jeg har kæmpet sådan for at få Bala "i gear". 

Han gjorde det godt.

wbala-ballerup-DKCH.jpg

Ballerup 23. 9. 2018

Septemper 9. 2018

Yes! Bala no 1 BHK og BIM og hermed er Divine Lovelings Bala Ganapathi DKCH. YES YES YES.
Dommer Poul Stanton: "a little big, very good balance, excellent head shape, good ears, excellent muzzle, eyes a little light, excellent neck and top line, very good body and fore chest, excellent front legs, tail a little tight on back, good harmony in angulations, good coat quality, excellent fringes, excellent side movement, very good style"

Bala blev også Københavnsvinder KBHV

Gandalf den gamle knark løb også af med et VET-CERT og er nu blevet DKVECH og blev også KBHVEV. Det er Gert der "handler" Gandalf og jeg må sige, de to oldboys gør det godt.

udstilling-roskilde18_bala-BIR.jpg

Roskilde 1.9.2018

September 1. 2018

Divine Lovelings Bala Ganapathi løb af med sejren. Bedste han BHK, bedst i racen BIR og BIS - bedst in show. Super flot kritik af dommer  Saija Juutilainen, FIN

Sakset fra dommerkritikken: 

"4 years, beautiful male, with lovely typical attitude, nicely bodied, correct bone and feet, nice angulation, in beautiful muscle condition, correct arched of neck and tail, nice headtype, strong bite, beautifull eyes and well set ears, lovely coat and condition and beautifull colour, moves very well, beautiful silhuet very nice arch of neck and tail and moves very well, high quality male”

Gandalf var også med og fik sandelig et veterancert, så nu mangler han også kun 1 for at blive veteran champ. Han fik sit første club-vet-cert.

Blev bedste veteranhan ud af 4 og blev nr. to af bedste veteran (han og tæve dyster). 

Wbala_vandt_bis.jpg

Vester H. 14.7.2018

Juli 7. 2018

FANTASTISK. Divine Lovelings Bala Ganapathi fik i udstilling 1: CERT, BIK (bedst i køn), BIR (bedst i racen), BIS (bedst i show). Han præsenterede sig rigtig fint med glimt i øjet.

Udstilling 2: Excellent med CK, nr. 2 i BIK med en RCERT

Goe gamle Gandalf var med i veteranklassen og fik sig et veteran CERT.


Skønne Ila har saxet de nederste ørefrynser, så vi må vente til de vokser ud igen.

WBalaFredericia18.jpg

Fredericia2018

Juli 7. 2018

Bala blev udstillet i Fredericia 2018 og fik en flot 1.plads i åben klassen med Excellent med CK.  Vi er superglade for alle hans Excellenter med CK, meeeen ville virkelig gerne have et CERT efterhånden. Vi napser 2018 med og hvis ikke der tilfalder ham et CERT, så er festen slut for ham. Pt. har han 13 udstillinger, 12 excellent hvoraf 9 er med CK. 6 placeringer som nr. 1 i sin klasse. Af de 6 vinderplaceringer i klassen er han blevet nr. 4, 4 x og nr. 3, 2 x i BHK-runden.

Ila var i dag med til miljøtræning.

BALA - Roskilde april 2016

 

Hvad han ikke kunne i går (til stævne i VEH) kompenserede han for i dag.

Nr. 1 i mellemklassen, Exellent med CK . Super flot når man stort set ikke har trænet ringtræning 😀😁

 

"Velproportioneret han, fortrinlig type, velbårne ører, korrekt bid, harmonisk velvinklet for og bag, stabil topline, normal udviklet krop for alderen, korrekt haleansætning, sundt bevægelsesmønster, prima rejsning, afbalanceret temperament"

Udstilling med Trinity 2014

 

Sikke en start vi fik. Jeg havde set forkert på tiden og var EN HEL TIME senere på den! Herudover var der kø på motorvejen og 3 x vejarbejde. Gosh. Bad en ven til udstillingen lave en scene, så tiden kunne trækkes lidt :-D men den var hun ikke helt med på haha. Nå men heldigvis var der god tid til både forberedelse af hund og mig. 


Det gik forholdsvis godt. Trinity fik endnu en Exellent og blev nr. 2 i åben klasse. Hun fører sig frem og nyder det faktisk. 

PIPPI 2013

 

Pippi havde en ok dag. Hun gik ikke helt sit bedste, men ikke desto mindre var vi ude i hele 4 ring-runder før dommeren besluttede sig. Hun blev nr. 3 bedst og set i forhold til konkurrencen, så er det såmænd ganske fint. Pippi fik Exellent med CK.

 

Som det ses, er billederne ikke de bedste i denne omgang og desværre ingen billeder fra runderne :-( 

Så nu gælder det

Så smuk

En lille kærlig pep-talk

PIPPI 2014

 

Pippi havde en god dag. Hun gik super godt og blev nr. 1 i sin klasse. Exellent med CK. Blev nr. 2 i BTK (bedst i køn, alle klasser) og fik et CACIB samt reserve CERTIFICAT. 

 

Værre gik det med fruen. Først bumbede jeg ind i dommeren. Så glemte jeg kritikken og strøg ud af ringen med Gert vantro i blikket, der troede Pippi var disset. Så røg brochen af - der skulle holde blusen lidt sammen. Diskret fik jeg nævnt det for ringsekretæren, da klassen var færdig, som til gengæld højt bad alle kigge efter en broche, da der er nål i, og jeg var naturligvis ikke interesseret i at en hunde skulle træde på den.

 

Trinity besluttede sig for en "reverse sneezing" midt i rundturen, så bestemt ikke nogen god fremvisning af hende den dag.

Se det er jo noget helt andet. Godt nok var Pippi lige lovlig markerende - dvs. hun stoppede op mange gange og skulle markere sig. Pippi går mens hun tisser, så det ser meget mærkværdigt ud. Men hun kan godt lide at udstille og vise sig frem. Dog er blæsevejr aldrig et hit. Ørerne når desværre aldrig deres flotte status, da hun ikke er helt tryg ved det. 

Pippi fik en excellent og blev nr. 3 i sin gruppe.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Udstilling i MalmöSKK-udstilling 24.3

 

Pippi og Gandalf blev udstillet i åben klasse. Der var tilmeldt 3921 hunde på to udstillingsdage hvoraf halvdelen kom om søndagen. Der var tilmeldt over 70 papilloner, så pænt stor konkurrence.Både Gandalf og Pippi fik Exellent og udelukkende flotte rosende ord i deres dommerkritik, som vi er stolte af.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

​​Udstilling i Ringsted​
26.1.2013 Papillon-Phaleneklubben​

press to zoom