HUNHUND TRINITY

Trinity - Agility - Personality - det er vores lækre "tøs".

Hun er i sit es, når hun løber agility og hun er dygtig - meget dygtig. Hun piler afsted mens glæden glimter i hendes øjne.

 

Hun er meget blid og rolig og lidt reserveret især over for fremmede og hviler nærmest i sig selv, men gø'r når hun ankommer nogle steder - her kommer jeg. Men ikke på nogen aggressiv måde. Bare på en møgirriterende hæs måde :-D.

Trinity ved næsten ikke noget bedre end at få love at træne - et eller andet. Om det er lydighed eller agility eller andre små øvelser vi finder på, det er lige meget. Hun bliver så overivrig, så hun næsten bevæger sig stacato eller gør det hele på én gang :-D

Når vi ikke laver noget, så ligger hun helst på skødet - hvor som helst. Der er ikke noget så dejligt som at ligge på mors skød eller i armen, når vi sover.

Som Pippi har hun en temmelig varierende mimik, der mere end én gang har fået os til at knække sammen af grin.

 

Trinity har en fantastisk flot pels og lang også og har fået nogle flotte exellent-udtalelser fra udstillinger. (Desværre har den ændret karakter efter hun fik et kuld hvalpe). Faktisk er den så lang, så jeg må klippe hendes "bukser", når vi løber agility. Én gang er hun faktisk faldet i sit eget hår. Hun tog lige en koldbøtte efter første spring ! 

Trinity har fået ét kuld hvalpe sommeren 2016. Det faldt lidt uheldigt faktisk, da hun havde kvalificeret sig til DM og skulle til EO i Frankrig. Pausen der kun skulle være 4-5 mdr. er blevet noget længere, da jeg så fik opereret min skulder og vi så samtidig var i flytteri og så blev min mor meget syg og det ene tog det andet. Hun var ikke tilfreds med det. Blev trist. Vi er startet med træning igen og hun har haft et par enkelte løb.Vi er begge rustne :-) Nu har jeg så smidt hende i "senior" da hun 3 x har haft lændehold/frossen nakke og lænd. Måske er det trappen hun gled ned af en dag og så forværres det af de "høje" spring. 
Anyways - efter lidt frem og tilbage, har vi besluttet at hun får et kuld hvalpe mere til sommer/efteråret. Hun er trods alt kun 6 år og kun haft 1 kuld hvalpe. Vi har valgt en lækker-smækker hanhund, der lige passer typemæssigt til tøsen. Hun har såmænd bare at lave et par tæver, da 2 er forudbestilt. Nu venter vi på løbetiden..... 

"Divine Lovelings" Trinity

Resultater

Flere Excellent

Klasse 3 i agility

1 AG-cert i agility

Velkommen til Divine Lovelings

hvor hunde og mennesker er ligeværdige

Idé og design - all rigths reserved - copyright

Vimala & Gert  •  48 14 02 22 • 5600 Faaborg