Råfodring eller BARF står for Bones And Raw Food - Ben og Rå Føde, Biological Appropriate Raw Feeding (Food). Som du ser, kært barn mange navne, som i bund og grund går ud på ét. Ben og rå føde er nemlig "biological appropriate" - biologisk passende for en hund med rovdyrmave.

 

Vores filosofi er at give så naturligt foder som muligt og så lidt forarbejdet som muligt.

At råfodre sin hund ser vi som en god investering. Vi tror på, at vi får gladere hunde, mætte hunde og bestemt meget sundere hunde af at fodre med råt. Vi tror på, man får sig en hund, der lever længere og ikke får alle de livsstilssygdomme, som den moderne hund lider af; tarmproblemer, nyreproblemer, tandsten, kræft, skæve ben, allergi etc. - og er det ikke det, enhver hundeejer ønsker for sin hund? Altså en hund, der måske lever sundere og længere?

Det er værd at overveje ik?

Der er dog kommet nogle godt tørpilleprodukter på markedet de sidste år og vi har selv et mærke, som vi har udvalgt til de hurtige dage, eller på-farten-mad. Produktet indeholder ingen biprodukter og rene kødvarer plus for hunden sunde ingredienser.

Hundene er meget glad for deres rå mad og de spiser jo ikke meget af det, de små pus. Og da små hunde så nemt får tandsten, så er det et godt valg til de små hunde.

Til den, der der vil udfordres eller selv sammensætte sin hunds menu, bruger vi simple, nemme-at-følge-madplaner, der er sammensat så tilpas varieret ud fra de forskellige vitaminer/mineraler, der er i de forskellige kødtyper - og grøntsager/olier. Vi lover ikke, at din hund aldrig bliver syg, men garanterer en mere glad hund, flottere pels, mindre lort, flottere tænder.

Hvis du har lyst til at vide mere om emnet og især i forhold til små hunde og herefter opstarte på råfodring, så tilbyder vi tilkøb af bog, foredrag og en gratis e-bog til at komme i gang med for de hunde, der skal overgå fra tørkost til råfodring. I bogen er der forslag til madplaner.

Kig med på søstersiden - playfulsnoopies

Råfodring - BARF - kød og ben