Råfodring - BARF - kød og ben

Råfodring eller BARF står for Bones And Raw Food - Ben og Rå Føde, Biological Appropriate Raw Feeding (Food). Som du ser, kært barn mange navne, som i bund og grund går ud på ét. Ben og rå føde er nemlig "biological appropriate" - biologisk passende for en hund med rovdyrmave.

 

Vores filosofi er at give så naturligt foder som muligt og så lidt forarbejdet som muligt.

At råfodre sin hund ser vi som en god investering. Vi tror på, at vi får gladere hunde, mætte hunde og bestemt meget sundere hunde af at fodre med råt. Vi tror på, man får sig en hund, der lever længere og ikke får alle de livsstilssygdomme, som den moderne hund lider af; tarmproblemer, nyreproblemer, tandsten, kræft, skæve ben, allergi etc. - og er det ikke det, enhver hundeejer ønsker for sin hund? Altså en hund, der lever sundere og længere?

Det er værd at overveje ik?

Lad mig stille et spørgsmål. Hvordan har hunden overlevet mindst 30.000 år (med os) uden tørpiller?

 

Hvad har den levet af før industrien i 1970'erne fandt på at bruge affaldsmad fra restauranter og slagterier som tørpiller? Tørpiller er ofte restemad, ofte kun biprodukter (fx. kyllingefjer/næb mv) og tilsat ting hunden slet ikke kan fordøje. Alt koges sammen til en grå masse, der tilsættes farve- og smagsstoffer, sprøjtes med smagfuldt fedt og tilsatte vitaminer. Massen er kogt til både uigenkendelighed og nærmest flad næringsværdi.


En fodringsmetode, der kun har eksisteret i 45 år vs. 29.550 år - ca. Jeg vil påstå det er tørpillerne, der er "mærkeligt" mad. :-) Råfodring er helt naturligt, det er det vores hunde er skabt af, det er derfor de er til! Og det er helt sikkert det, de har bedst af.
 

 

Til den, der der vil udfordres eller selv sammensætte sin hunds menu, bruger vi simple, nemme-at-følge-madplaner, der er sammensat så tilpas varieret ud fra de forskellige vitaminer/mineraler, der er i de forskellige kødtyper - og grøntsager/olier. Vi lover ikke, at din hund aldrig bliver syg, men garanterer en mere glad hund, flottere pels, mindre lort, flottere tænder (= årlig besparelse på 2000 +)

https://frida.fooddata.dk/food/search?q=kalkun

Hvis du har lyst til at vide mere om emnet og især i forhold til små hunde og herefter opstarte på råfodring, så tilbyder vi tilkøb af bog, foredrag og en gratis e-bog til at komme i gang med for de hunde, der skal overgå fra tørkost til råfodring. I bogen er der forslag til madplaner.

Kig med på søstersiden - playfulsnoopies

Velkommen til Divine Lovelings

hvor hunde og mennesker er ligeværdige

Idé og design - all rigths reserved - copyright

divinelovelings@icloud.com • 5600 Faaborg

Sidst opdateret 5.1.2021