Søger nyt hjem

Vores 2 unghunde søger nyt hjem. Begge skønne og dejlige. Se billeder og beskrivelser af dem på deres respektive sider her på siden. (forside - Gregers/Vivi)

GREGERS & VIVI

VI HAR FÅET HVALPE

8. april 2020

Ja så gik tiden pludselig :) Jeppe På Bjerget er flyttet til Ringkøbing, Mester Gert skal flytte til Norge og Erasmus har ikke sit hjem endnu,m en vi håber snart at kunne skrive, at også han har fundet sin familie :). 

25. februar 2020

Vi er håbløst bagud - hvilket vi slet ikke plejer at være. Jeppe og Gert har for længst fundet deres nye hjem. Vi skulle blot lige finde ud af hvem, der passede til hvem :) og har fundet perfekt match. Erasmus den lille skønne tricolour, måske en kommende udst. star, han leder efter sig forever hjem. 8 uger er de nu, men som vanligt har vi ikke travlt. De rigtige nye ejere finder selv vej :)

Det er så svært med billeder, da de er pænt aktive især da vejret holder dem mere inde end vi egentlig ønsker, men blæsten vil tage fat i dem og regnen er da ikke til at holde ud mere.

9. februar 2020

Billeder kommer senere. 
De udvikler sig rigtig fint. Gert er nu lige så stor som Jeppe. Erasmus bliver vist en Trinity-størrelse. De spiser rigtig mad nu men får stadig en lille babstår indimellem. De er begyndt at komme udenfor også og det er så sjovt :)

 

30.1.2020

1 hel måned i dag. De er godt nok fremmelige. De løber allerede, spiser opblød tørkost og i dag også med kød i, har fået tænder og leger. Samtidig er det nogle meget rolige hvalpe. Selv når hele flokken gør, så ligger de bare og strækker sig. Det er virkelig nogle dejlige "drenge". 

15.1.2020
Alt går godt og efter planen. De små er ved at få øjne. De vokser sig fede og lækre :) De spiser og skider og spjætter :D 
 

30.12.2019

Kl. 06.30 prutstede og gispede Trinity mig lige ind i hovedet. Kl. 14.30 var første hvalp født og inden for 1 time var de to andre kommet. Hun fik 3 hanner. Alle tricolour. Sunde og raske. Meget mere kan jeg ikke sige :) Jeg vender tilbage med flere nyheder, når der er noget at skrive om.

Den er helt sikker. Vi venter hvalpe ml. Trinity og Gregers. Der er i al fald fuldt hus :-) 
Termin er 3. januar, men det kan lige så godt blive nytårsaften.

Divine Lovelings

Velkommen til Divine Lovelings

hvor hunde og mennesker er ligeværdige

Idé og design - all rigths reserved - copyright

Vimala & Gert  •  48 14 02 22 • 5600 Faaborg