HUNHUND PIPPI

Pippi er død. Vores godmodige skøre gamle tossede fjollede kærlige rummelige første hund sammen Pippi, er død.

Hun døde uventet og tragisk og det er lidt svært at begribe endnu. Hun var den, vi troede ville blive ældst. Hun havde allerede fået sig nogle sære "gammel-dame-vaner" :-D. Hun var lige blevet steriliseret, så hun kun skulle nyde sit liv nu, uden hormonforandringer. Bare leg, mad og kæl <3 Det har været det mest rædsomme at opleve og nu 1 år efter savner vi hende stadig umådeligt meget. Bala - hendes søn - minder mere og mere om hende, så på den måde lever hun videre her.

Pippi er meget gemytlig. Hun er den, der skaber balance i flokken. Ingen må være uvenner. Hun er glad og overmåde hengiven. Pippi er godheden selv - og lidt fræk...


Pippi kalder vi også for vrikkemåsen. Ganske simpelt fordi hun vrikker med måsen! Hun er også husets bedste ørevasker. Der er ikke et hårstrå tørt, når først hun går i gang med at vaske ører og hun er meget insisterende og med sin lange tunge når hun enhver fold og afkrog alt imens "ofret" spræller!

Da hun var yngre hørte vi hende tit kalde og så var hun hoppet på kontorbordet og vandrede rundt blandt tastaturer og papirer og kunne pudsigt nok ikke komme ned. Hun napper stadig spisebordet, når vi ikke er hjemme! Det gælder også om at komme så højt op som muligt. Og hvis ikke allerede puderne ligger der, så bygger hun gerne et tårn, hun kan ligge i toppen af. Hun har den mest nuancerede mimik og ikke mindst klynk og piv. 

Pippi er meget opmærksom og så har hun lært at rydde op! Jeg beder hende hente dyrene og lægge dem i kurven og fortæller hende, at vi skal rydde op. Og det elsker hun at "lege". Endvidere spjætter med alle 4 ben på en gang. Det ser vanvittigt sjovt ud. Pludselig laver jeg en lille video om hendes talent.

 

Pippi er taget ud af avl, er pensioneret :-) efter sit 3. kuld. Hun er en supermor. Får hvalpe med stor fødselsvægt og leverer enorme mængder mælk. Det er ganske enkelt for hård kost, mener menneskemor.

Forever in our hearts

Pippi i haven
Pippi i haven
press to zoom
Legesyge Pippi
Legesyge Pippi
press to zoom
Pippi på farten
Pippi på farten
press to zoom
Pippi poserer
Pippi poserer
press to zoom

Kajla's Henrietta

Resultater

Vi nåede ikke så meget med Pippi, men hun fik nogle flotte Excellenter og et CACIB.

Hun elskede dog de skrå brædder så planen var at gå hele vejen som veteran