HUNHUND ILA

Divine Lovelings Caol Ila fra Whisky-kuldet skulle så blive hos os. Hun mindede os så meget om Pippi og da vi lige havde mistet Pippi, ja så skulle hun altså blive. Nu er hun blot sin egen - sin helt unikke Ila :-)

Ila er en meget rolig hund. Hun overvejer sine bevægelser og er meget elegant i sin gang. Hun er en meget feminin hund. Hun æææælsker sin moar :-D  - yes! Hun er et puttehovede uden lige. Kan holde sig i 12 timer eller mere og foretrækker at ligge i arm med sin moar. På sin vis minder hun om Oma, men har også meget at sin far Dalton i sig. 

Hun elsker at sove i små huler eller så højt som muligt. Hun ligger gerne enten i legetøjskurven eller oven på burene. Og så er hun en horder, som sin mor Oma. Vi finder mange sjove ting i bunden af legetøjskurven :-)

En smuk afbalanceret hvalp, som vi glæder os til at få flere oplevelser med :-) Vi spår hende en fin udstillingskarrie.

I en alder af 10 mdr. havde hun allerede fået 2 certer og vi venter nu til hun er 2 år før hun kan få det sidste og derved bliver DKCH. Vi har fået mange flotte kritikker på hende. De kan ses under siden "Udstillinger" :-)

Desværre blev hun pludselig overmandet af en spøgelsesalder. Vendte sig mod hvert et raslende blad i skoven - måtte opgive at gå ture med hende en tid. Kunne ikke gå i byen uden at tro at lygtepælene var efter hende. På udstillingerne var hun en skræmt mus i ringen og på bordet ikke mindst. Der er noget med kvinder og Ila. Hun er mest til mænd. Nå  men det er næsten forsvundet igen. Nøjagtig som det spås af alle adfærdsterapeuter. Nogle hunde får bare en spøgelsesalder. Den voksende selvtillid i flokken og fremfusen viser også, at det hele går som det skal. No worries. 

Det er en lille dejlig, smuk, kærlig hund som vi ser frem til at vise frem i ringene og ikke mindst se hvalpe på, når den tid kommer.

Divine Lovelings Caol Ila

Resultater

2 klub-juniorcerter

2 dkk. nationale certer