HANHUND BALA

Vi har valgt at finde et nyt hjem til Bala, da vi drosler ned på hunde og holder en lang pause med opdræt. Hvis du har interesse i at have denne smukke kælne fyr som din nye bedsteven, så skriv til os og lad os tage en snak og se om forventningerne kan mødes. :)

 

Bala Bandit, Bala Bøllehat, Bala Bims, Bala Bøllespire, Bala Benspjæt Baby Bala m.m. - kært barn mange navne og der synes at være et kælenavn til hver en lejlighed.

Lige så sukkersød og indsmigrende, lige så fræk kan han være. Han er mors dengse, ingen tvivl om det. 
Bala skal være med alle steder. Holder øje med alt i huset vil have førsteparkét til hele. Mænger sig ind hvis en anden hund bliver kælet. Og hvor de andre hilser os med gø, hilser Bala os med sit ulve-løvebrøl. Hvis han får en "skideballe", så skal han altid afslutte med et løvebrøl. Hvad han fortæller ved jeg ikke. Vil han have det sidste ord? Svarer han igen?

Når det kommer til maden, er han en "finesmaker", tygger forsigtigt på hver en bid. Dvs. han er faktisk kommet efter det nu. Og popcornene, det kiggede han skævt til. Alle hunde i husest spiser popcorn og er vilde med det. Det tog ham meget lang tid at finde ud af hvorfor det lige er så lækkert. Han brugte lang tid på at observere de andre og endelig en dag napsede han en og strøg ud på en hundepude og vogtede så den lille popcorn i lang tid. :-)

 

Han er smuk, brølende, frembusende, fætter vims og umådelig kærlig. 

 

Bala er især glad for sin Gandalf. De to hanner elsker hinanden. Og så er han heldigvis mor-syg. 

Bala er blevet far i år 2016 og han udså sig straks en yndling. Venus. Venus bad om lov - nej insisterede - at blive her allerede fra hun var 5-6 uger gammel, så det er hun så nu. Bala forudså måske :-) De minder nemlig om hinanden nærmest helt uhyggeligt meget. Så måske er det slet ikke faderkærlighed, men narcisisme eller nepotisme :-D
Siden har han lavet 3 kuld mere. Det sidste var Ila og ham og O la la et smukt og lækkert kuld.

Divine Lovelings Bala Ganapathi

Resultater

DKCH, KBHV18, ÅretsHan PPK18, BIR og BIS

Klasse 1 agility